Telefon: 070-4240396 08-4454045

Område: Stockholm Vällingby, Sweden

MENY

om oss

Cupidatat non proident

om oss

Med en öppen attityd mot omvärlden skall Asiya Trädgård ligga i framkant

När det gäller utveckling av tjänstebud och leveransmetoder som gynnar befintliga och nya kunder såväl som ägare, anställda och samarbetspartner.Asiya ska erbjuda en unik kombination av tjänster för den yttre miljön till kunder som värderar miljö och kvalitet högt. Med professionell, välutbildad personal garanteras kvalitet, kostnad, miljö, tidsramar och resultat.

"Industrier, företag, fastigheter och föreningar - När det är kvalitet och service Ni vill ha - Asiya Trädgård!".

erfarenhet

Med över 20 + års erbjuda kvalitets tillförlitliga tjänster i trädgården, vinterunderhåll, mark och fastigheter till lokala företag och privatkunder i Stockholm och de omgivande städerna. Vi har gett tillförlitliga och effektiva tjänster i trädgården - från gräs klippning till häckklippning vi utför ogräsbekämpning, rengöring och beskärning på rutinsäsongsarbeten. Under vintersäsongen i Stockholm, Vallinby, och de omgivande städerna våra kunder har förlitat sig på vår expericned strategi snabbt svar på snöröjning, avisning, snö transporter, försäljning och uthyrning av sandlådor och sandgropar, och även sand borttagning.

högkvalitativa tjänster

Med över ett decennium att tillhandahålla högkvalitativa tjänster inom trädgård, vinterunderhåll, och mark och egendom som vi inte ställer högre krav i branschen genom att säkerställa att alla våra tjänster utförs i en miljövänlig, effektiv och viktigast i en miljövänlig hållbar metodik.

Låt oss visa hur du kan minska dina kostnader och få bra produkter och service i plattläggning & stenarbete, asfaltering, projektering, betongarbeten, schaktningsarbeten. Så sätt igång Stockholm Vällingby ring oss och upplevt Asiya skillnaden i kundservice och och kvalitet jobb slutföra varje gång!